Doneren kan hier23 juli 2022 Her en der in Nederland lopen de acties door voor de Stormschade aan de school. Ook nu de mijlpaal is bereikt van € 50.000. Want het karwij is nog niet af. (zie Blog van Mieke)In Steenwijk kan je terecht bij de Grote Kerk. Margriet en Pieter bakken er weer pannenkoeken voor Mikondo. Opbrengst op de eerste van 6 woensdagen alweer € 120!

En de bric-a-brac spulletjes in de verkoophal daarnaast brengen ook goed geld in het laadje voor Mikondo. Doetie kan daar 's middags al tevreden geld tellen: € 325. Maar daar is dan ook wel flink wat werk verzet om alle spullen aardig te presenteren. En zijn er ook mooie spullen ingebracht!

Uit de Fonteinkerk in Amersfoort kregen we op ons verzoek een foto van een ruilbeurs voor kleding die daar eind mei werd gehouden. Voor Mikondo werd daarbij weer "verdiend" met verkoop van lekkernijen uit eigen keuken. Contanten € 88,- en per QR code € 18.Kleine acties als deze vragen veel inventiviteit en inzet van de Vrienden die Mikondo steunen en dat ook trouw blijven doen. Zoals ook het inzamelen van lege flessen en/of inrichten van een aardige verkoopstand met spulletjes waar dat kan.


6 april 2022 - € 5.850 voor de stormschade - actie Boekverkoop - door Books 4 Life Groningen, een heel sympathieke tweede handsboekwinkel, ook online, die drijft op vrijwilligers en alle opbrengsten besteedt aan goede doelen. Deze keer Vrienden van Mikondo. Dat komt goed van pas om de stormschade aan het schoolgebouw van La Tulipe te herstellen!De opbrengst van onze 20e bloembollenactie was € 2.303,90 schoon!

Dat is € 170 meer dan het jaar ervoor.

Het geld is besteed aan lesmaterialen voor de kansarme kinderen van MIKONDO.

De volgende ronde zal weer in september zijn. In Deventer, Steenwijk, Vledder, Driebergen e.o. We zoeken meer
groepen of schoolklassen om te helpen op deze manier! Neem op tijd contact op met ons voor advies!

Zo werkt het: Wij namen de bestellingen in september op en bezorgden ze later aan huis, eind oktober. Van de omzet was weer 40% voor ons. De kwaliteit is gegarandeerd door Baltus. Bij teleurstelling altijd een prettige oplossing!

Op dinsdag 21 september 2021 gaf Hanny Kuijer weer een de Schrijfworkshop. Deze keer "Groeten uit Holland" met speciaal de school in Mikondo als goede doel! Opbrengst: € 571.

Zij schrijft op haar site: "ik werd geraakt door dit verhaal en wil graag een bijdrage leveren aan dit project. Zodat deze kinderen een goede toekomst hebben. Wij vinden het zo vanzelfsprekend dat we kunnen schrijven! Dat we onderwijs hebben genoten. Dat gun ik de kinderen en jongeren meer dan 9.000 kilometer verderop ook!".

Alle informatie op www.enervie.nl

Materialen en transport
Mensen zijn vaak verrast als ze merken waarmee onze vrienden in Mikondo geholpen zijn. Voor LIVBANTU hebben we nieuwe materialen nodig. Maar voor de SCHOOL LA TULIPE en het SOCIAAL PROJECT ARAMBE zijn ook gebruikte materialen welkom, en hoe!!
(lees verder>>>>)

SPONSORKLIKS
Bestel je wel eens wat online? Doe het dan via deze link.
Je steunt daarmee De Vrienden Van Mikondo!
Via deze link kom je op de pagina van de Vrienden van Mikondo bij Sponsorkliks en op die pagina kun je in het zoekvak achter de tekst "Alle webwinkels" de webwinkel opgeven waar je naar toe wilt. Daarmee steun je ons gratis.

WWW.YOUBEDO.COM Koop een boek en steun Mikondo. Bestel je boeken bij www.youbedo.com en kies bij het afronden van de bestelling als goed doel de "Vrienden van Mikondo". Wij krijgen dan tot maximaal 12% van de aankoopwaarde.

Wilt u zo nu en dan uw mening geven over diverse onderwerpen, schrijft u dan via onderstaande button in bij PANELWIZARD en steun daarmee de Vrienden van Mikondo.bijgewerkt 6 september 2021

contact fotos archief overons